Rijsbergen, 17 juni 2016

Ik had de Kennedymars al enige tijd op mijn lijstje staan. Vandaag komt het er van. Om 21uur word ik opgehaald door John en Jeanne en we rijden naar de kantine van VVR.

Na inschrijven en het afgeven van de tas is er nog tijd om de sociale contacten te onderhouden. Er zijn veel bekenden. Ook Jan Brosens. We hoopten al, dat we hem zouden treffen en met zijn drie
èn zullen we van start gaan.

DSC02983DSC02984

Om 22uur worden we los gelaten en verlaten de sporthal. Eerst een lus van 20km. Eerst richting Zundert, dan de N263 over en dan Overa richting Effen. Voor de A16 weer richting Rijsbergen. In het dorp rechtsaf en dan weer bij VVR.

DSC02985DSC02986

Het is gelukkig nog steeds droog en het i ruim boven de 10 graden. Ik heb mijn broek korter gemaakt.

Dan op pad voor de tweede lus. Eerst richting dorp. Richting Kruispad en via Kaarschot naar de Watermanseweg. De Tiggeltseberg moeten we helemaal aflopen en daarna de Ettensebaan. Via Klein-Zundert gaan we naar de start terug. Om 5.15uur zijn we weer bij VVR.

Even rust, wat eten en drinken en dan op pad voor het dagdeel. Annie Goos voegt zich zijn ons.

Het dagdeel is vertrouwd. Eerst naar de Ettense weg en via de Risten naar Oekel. Na een rust verder richting Wernhout. Het laatste stuk richting Wernhout loop ik niet soepel. Ik kan niet meer versnellen. Richting Achtmaal verandert er niet zo veel. Het loopt niet lekker. In Achtmaal wachten we op Jan en we gaan met zijn vijven verder. Jeanne blijft bij me lopen. Na Achtmaal hervind ik mijn ritme weer. Onderweg door de Moeren krijgen we een hoosbui. De poncho gaat aan en we lopen stug door.

DSC02988

Bij de 73km zijn Jeanne en ik weer bij. Na een korte rust beginnen we aan de laatste 7km. Het gaat weer goed en ik voel me gelukkig als ik er ben.

Binnen wat drinken en wachten op mijn tas. Ondertussen een massage. John haalt ons op en zet me thuis af. Snel in bad en slapen. Ik hoop, dat ik zo oud word als ik dan gammel ben.

DSC02990

Made in RapidWeaver