16-07-02 Oudenbosch

2 juli 2016 Oudenbosch

Ik haal Jan om 6.15 u op. De rit naar AVO duurt lang. Veel wegen die dicht zitten door de omleiding die aangelegd wordt, meerdere plaatsen waar de weg afgesloten is. Onderwijl een stevige bui. Daardoor vertrekken we pas om 7.15u.

Het is droog als we door Oudenbosch lopen. Snel naar het Gors. De blubber remt goed af en het natuurgebied is ook doordrenkt. Net daarna is de eerste rust. Koffie en een cake. Elly komt ook aan en met zijn drie
ën gaan we verder. De Lamgatse brug over, via Zwartenberg en de Haagsche dijk. Elly gaat de Berk niet mee in en loopt verder. Jan en ik lopen verder. Rust bij de Zwartenbergse molen. De chocomel smaakt goed en ik heb honger.

Via de Leur en omgeving Haansberg naar het Strooien huis. We hebben dan al een aantal keer de regenjas aangedaan en uitgedaan. Soms zon, soms regen. Via Hoeven en Pagevaart lopen we terug naar Albano terug. Bij de finish ligt mijn pet, die ik verloren was, op tafel bij de start. Een gelukje. Mijn benen voelen wat stijf. Snel naar huis om te facetimen met mijn dochter en haar gezin.


DSC03028DSC03029DSC03030