16-10-02 Westmalle

02 oktober 2016 Westmalle 25km

Ik had met Jan afgesproken om tegen 7 uur in Pas Buiten te zijn. Bij het achteruitrijden van het erf rijd ik te ver. De achterwielen pakken niet meer en ik zit vast. Victor helpt me, maar de auto blijft op zijn plek. Jan komt helpen en samen met Victor en met Jan achter het stuur komt de auto los. Ik ben blij, dat de auto los is, zet hem op het erf, stap bij Jan in en samen rijden we naar Westmalle.

Tegen 8 uur zijn we er. Net na 8 uur gaan we op pad voor 5 en 20km. Ik voel me langzaam weer tot rust gekomen. Het is fris en ik loop met lange broek. Met 5km verlaten we amper Westmalle. Na ruim 3 kwartier zijn we weer bij de start en gaan weer op pad voor onze 21km. Eerst 8km richting Oostmalle. Onderweg komen we langs het kasteel van Renesse. In Oostmalle komt Jan Brosens ons tegemoet. Hij draait om en stapt met ons een lus van 5km. Onderweg komen we langs een conifeer met speciale naalden.

Na een rondje drinken we samen een choco en stappen het laatste stuk van 8km. Net na 13u zijn we er. We nemen afscheid van Jan en rijden huiswaarts.

Ik ben blij, dat ik gelopen heb, want ik voel me een heel stuk beter als aan het begin van de dag.


DSC03515