16-01-17 Etten-Leur

Etten-Leur, 17-01-2016

Vandaag is de wandeling een thuiswedstrijd. De tweede snertwandeling van De Losse Feeter. Als ik mijn auto aan de Wipakker parkeer, is Jan er al. Ik ga naar de inschrijving en maak de administratie in orde. Vandaag 30 km richting Sprundel. Niet nieuw, maar wel 30km. Het is koud en ik wil mij met de kleding voorbereiden op Frankrijk. Tegen 9 uur krijgen we de beschrijving en gaan we van start. Muts op en handschoenen aan.

Deel 1 gaat naar Sprundel. We lopen samen met Jeanne en Rika en haar neef. De hele wandeling blijven we in de buurt van elkaar.

Het is uitkijken, want er zitten gladde stukken op de weg. Om 10.15u zijn we in Sprundel en gaan na een choco verder. De volgende rust is bij de heemtuin. Stempelen en weer verder. Dan het buitengebied van Sprundel in. Intussen is de zon gaan schijnen. Na ruim 8km landwegen komen we bij de rust. Daar eet ik mijn brood op. Na de rust via de Turfstraat en de Koekoek naar het tennispark. Na stempelen gaan we weer verder. In het Koninginnebos staan de katjes in bloei. Even een foto.
Net voor 14.30u stappen we de Wipakker weer binnen. De snert smaakt best en snel weer naar huis.

DSC02120DSC02123