16-09-24 Breda

24-09-2016 Breda 34km

Om 8.15u rijdt Jan voor op Zandspui 95. We rijden naar de nieuwe startlocatie van Wiego in Breda. Daar inschrijven, even socialisten en om 9 uur op pad. Bij vertrek loopt Jan Brosens binnen. We houden er rekening mee, dat hij aan wil sluiten. Het weer is prima.


We steken de Duivelsbrug over en gaan langs de Mark lopen. Na een kort stuk gaan we het Mastbos in. We steken de Mark weer over en we gaan naar Ulvenhout. Ik kom Ad Koijen tegen. Leuk. We doorkruisen Ulvenhout en gaan door het Ulvenhoutse bos naar Wolfslaer. Daarna een wagenrust voor koffie. We maken een grote slinger door het Ulvenhoutse bos en Geersbroek en hebben rust in de dorpsstraat in Ulvenhout. De cola smaakt prima en ik eet mijn brood op.

Onderweg komt ook Jan Dierks bij ons lopen. De gesprekken gaan over van alles. Daarna weer naar het Mastbos. Bij km 19 een wagenrust en daarna gaat het fout. Route en pijl corresponderen niet. We kiezen voor de routebeschrijving en gaan een extra lus lopen. We komen weer terug naar de wagenrust. Daarna gaat het weer fout. Er ontbreken pijlen en we gaan op de beschrijving lopen. Aan het eind kloppen die ook niet meer en we besluiten na ruim 33km naar de finish te lopen.

We stempelen af en drinken een pilsje. Dan naar huis.

De wandeling ging me goed en ik kijk met plezier terug.


DSC03484DSC03486DSC03487DSC03488