16-01-30 Breda

16-01-30 Breda

Vandaag is het wandelen bij WIEGO in Breda. Vanwege de verwachte regen bel ik Jan even om te vragen of we gaan. Het antwoord is ja. Net na 8 uur is Jan op de Zandspui en tegen half 9 schrijven we in. Tegen 9 uur gaan Jan Brok, Jan en ik op pad voor 25km. Het regent al bij de start en al snel gaan de poncho's aan.

Eerst de Mark over en na een stuk weer de Mark over naar Ulvenhout. Na Ulvenhout is het rust bij de Koekelberg. We zijn dan al best nat. Na de koffie verder naar Strijbeek. Na 14km weer een rust. Even de jassen uit, een choco, wat eten en weer verder. Op de Strijbeekse heide zoeken we onze weg tussen de plassen en blubberpoelen. Echt opschieten doet het niet. Na een tijd een wagenrust bij Ulvenhout. Er zijn nog twee Losse Feeters. Na een bouillon richting Ulvenhout. En warempel; het is droog. Nu klotst het water alleen nog maar in mijn schoenen. Na Ulvenhout komt Wolfslaer en dan de finish.

Het lopen was gezellig. Snel nemen we afscheid. Thuis ga ik op zoek naar een droog stukje kleding aan mijn lijf. Mislukt. Alles was nat.

Toch was het een leuke wandeling met soms pittige discussies.

DSC02125DSC02126DSC02127