240525-Baroniemars

25-5-2024 Baroniemars 40km

Net voor 6 uur rijden Liza en ik naar de Leur.. We parkeren bijna voor de deur. Piet en Annie zijn er ook. Jeanne en Stan zijn er nog. De nacht was zwaar door de regen. Het leven van een wandelaar valt niet mee.

Jeanne en Stan vertrekken en kort daarna wij vieren. Het regent en dat blijft zo tot een paar km voor het eind. Via Lage Vaartkant, Bollenstraat, Brakkenstraat en Muizenstraat naar rust 1. Wat drinken en eten en weer verder.

Van de Muizenstraat, Groenstraat, Oosteindseweg, Wildert, Zundertseweg naar de rust bij de Panhoefsebaan. De regen valt gestaag en wij lopen stevig verder. Ik loop ook steeds gemakkelijker. Komt het goed met me?
Een stuk buitengebied Rijsbergen brengt ons de rust bij de Waterman. Het weer? Raad maar.
Na de Waterman richting Bredaseweg. Pas vlakbij Effen verlaten we dit stuk. Via de Mastdreef stappen we naar camping Liesbos. Elke keer treffen we Jeanne en Staan. Telkens gaan ze snel verder.

Bij Liesbos treffen we ook Frans van de Berg. Hij gaat snel verder en ook Piet gaat alleen verder. Liza, Annie en ik gaan samen verder. Van de camping naar het Liesbos. Gelukkig staat de tunnel niet blank. Van het Liesbos naar de rust bij de Verlorenhoek. We drinken en eten wat en gaan dan op pad voor het laatste stuk.

Om 2 uur stappen we binnen bij Hof van Holland. Liza en Annie zijn naar het Van Bergenplein voor bloemen. Jeanne heeft haar 25ste Kennedymars gelopen. We zijn trots op ons wandelmaatje. Na een glas wijn is het uit met de pret. We brengen bloemen en koffer naar Jeanne thuis en gaan zelf naar huis.

Ondanks het weer - 38km regen - was het toch een mooie dag. Het lopen ging me goed af. Veel leuke en fijne gesprekken. Kortom: top

IMG_1346IMG_1348IMG_1350IMG_1353