240615-Rijsbergen

15-6-2024       Rijsbergen       40km
 
Net na 5 uur parkeer ik mijn auto bij de kerk. Ik stap binnen in de Koutershof. Na inschrijven gaan Jan en ik op pad voor onze 40km.
 
Lus 1 gaat richting Tiggeltseberg. Via de Rijsbergseweg en de Pater Taksweg. De eerste stop is op de Hellegatweg. Wat drinken en eten en weer verder. Eerst via de Vuchtschootseweg naar de Beukendreef. Via de Sintelweg en de Montenslaan. Daar passeren we een vrouw uit Den Bosch en even later Peggy. Eerst naar de rust bij de Overase baan. Wat drinken en eten en samen met onze 2 mede-wandelaars naar de finish.
 
Dan weer op pad richting Zundert. We hebben wind op kop. Windkracht 5 remt best. In de buurt van het aardbeienterras is de rust. Snel weer verder, Via de Pannenhoef en de Wildert naar de Klappenberg. Ik begin best moe te worden. Nog 7km naar de finish.
 
Via het Engels straatje en het Schuitvaartjaagpad naar het pad tussen de Turfvaart en bijloop naar de Ettenseweg. Net na 2 uur zijn we weer bij de Koutershof. Eerst op de foto, dan stempelen en daarna wat drinken met een groep van de eigen club. Als ik binnenkom, zie ik Piet en Liza vertrekken.
 
Naar huis en tot rust komen.

IMG_1389IMG_1392