231029-Westmalle

9-10    Westmalle
 
Vandaag naar België. Westmalle. Ik haal Jan op in Wortel en we rijden door naar Westmalle. Gezellig om binnen stappen in een startzaal. Er zijn al bekenden. Leuk.
 
We stappen vandaag 15km, want Annie heeft spaghetti gemaakt. Geen probleem, want gisteren ook al  25 gestapt. Eerst naar het buitengebied. Een stuk over veldwegen en over bospaden. Je kunt zien, dat het vannacht goed geregend heeft. Soms grote plassen.
 
Na 8 km de rust. Even bijkletsen en dan – na een cola – weer verder. Een stuk door bos en wei en dan weer terug naar de start. Even binnen om te kijken naar het aantal deelnemers. Ruim 300.
 
Na het stappen naar Wortel en na de pasta naar huis.
 
 
IMG_0864IMG_0865

231028-Made

28-10  Made
 
Vandaag wil ik naar Made. Om weer een keer een 25 te stappen na de Camino. En weer een keer bij te kletsen met Ton.
 
Ik haal Ton om 7.45u op en dan naar de Word of walking. Eerst een koffie en dan op pad.
 
We gaan richting Den Hout. Kort na de start belt Florence. Een fijn gesprek. Langs het sportpark de A59 onderdoor en linksaf. Een stuk door de linie van Den Hout. In Den Hout door het bos naar het kanaal. Na enkele zandafgravingen richting Oosterhout. Via de Vraggelse heide naar de rust.
 
Na een koffie en een plak cake weer op pad.  Na een stuk bos bij het kanaal links, brug over en rechtsaf. Dan een lang stuk richting A59. De A59 onderdoor en dan naar de start. Er is een pompoensoep met brood. Lekker.
 
Ik loop mee met Ton, klets nog even met Martin en keer huiswaarts.
 
Ik ben niet zo van de knooppuntenwandelingen. Een eerste rust na 15km vind ik ook niet zo, Wel fijn om weer een 25 gestapt te hebben.

IMG_0859IMG_0860
 

231001-Brasschaat

1-10    Brasschaat      20km
 
Na Egypte is de wandelkriebel niet verdwenen.  Ik haal Jan op bij de kerk in Hoogstraten en tegen half 8 zijn we in Brasschaat om de parkentocht te stappen. Tegen 8 uur gaan we op pad.
 
We lopen Brasschaat uit en gaan het bos in. Na ruim 6km komen we bij de rust. Een cola en weer verder. We lopen een stuk met Rita. Het kasteel van Brasschaat ziet er prima uit.
 
Na de tweede rust een stuk van 8km naar de start. We zien nog meerdere bekenden. Een gezellige wandeling. Dan Jan weer in Hoogstraten afgezet en naar huis. ’s Middags komen Rebecca en Peter.