220514-Etten-Leur

14-5 Etten-Leur 40km

Ik heb nog te weinig keren zonder problemen een langere afstand gewandeld om klaar te zijn voor een Kennedymars. Daarom loop ik vandaag de 40. Even sfeer proeven en beslissen voor Rijsbergen. Om 4.45u is Jan Broos bij mij en om 5 uur zijn we in caf
é Hof van Holland. Jeanne en Stan en Ida zijn net binnen bij de grote rust. Ze nemen hun tijd. Even na half 6 gaan we op pad.

Via het Lichttorenhoofd en de Bollenstraat en de Brakkenstraat lopen we naar rust 1 in de Muizenstraat. De keuze is reuze. Gehaktballetjes en Engelse drop worden vandaag mijn favorieten.

P1000602

Dan langs Liza naar de Wildert en via de Ettensebaan naar rust 2. De volgende rust staat bij de Waterman. Na de Waterman lopen we eerst richting Effen en via de Sintelweg naar camping Liesbosch. Het laatste stuk ls niet zo veilig. Eerst langs een drukke Rith en dan langs de Hilsebaan. Achteraf spreek ik erover met Henny.

P1000603

Bij camping Liesbosch slaat de vermoeidheid toe. Het huppelende is er bij de 80km-lopers wel af. Er zijn er meer die zich niet meer zo super voelen. Via Liesbosch en de Zanddreef naar de Verlopen hoek. Daar zit een vrouw er helemaal doorheen. Ze gaat toch door. Je stopt geen 6,5 km voor het einde.

P1000605

Via de Donkerstraat, een retourtje Leurse haven, weer Donkerstraat en Lichttorenhoofd lopen we om 13.45u bij de start binnen. We zijn er. Iedereen tevreden. Jeanne, Stan en Ida met hun 80. Jan en ik een bevestiging, dat we klaar zijn voor Rijsbergen. Ik heb lekker gelopen.

P1000607

Ik vergat bijna mijn pet en camera. Even langs de start en daar lagen ze.

Made in RapidWeaver