31-10 Oud-Turnhout 28km We zijn overgestapt op wintertijd. Even wennen aan de nieuwe relatie tussen licht en tijd. Om 6.45u ga ik op pad naar Wortel, om 7.15u stap ik in de auto bij Jan Brosens en samen rijden we naar Oud-Turnhout. Even voor 8 uur stappen we de startlocatie binnen. Natuurlijk een aantal bekenden, waaronder Jan en Meriam. Links en rechts een babbeltje, naar het toilet en op pad. We lopen in een heel groot bosgebied. De paden zijn drassig. Na 6 tot 9 km een rust. De omgeving is mooi. Heide en water en bospaden in herfstkleuren. Ergens in de tocht moeten we met een klein veer het kanaal van Schoten naar Dessel over. Op een heel lang stuk loop ik alleen met Meriam. Een heel goed gesprek over voor ons belangrijke onderwerpen. Bij de Liereman sluiten we weer bij Jan en Jan aan. Samen stappen we onze laatste km’s. Afscheid nemen, elkaar bedanken en dan naar Jan en Annie. Samen eten. Tanken. Door een stortbui naar huis en dan je blog schrijven.

31-10 Oud-Turnhout 28km

We zijn overgestapt op wintertijd. Even wennen aan de nieuwe relatie tussen licht en tijd. Om 6.45u ga ik op pad naar Wortel, om 7.15u stap ik in de auto bij Jan Brosens en samen rijden we naar Oud-Turnhout. Even voor 8 uur stappen we de startlocatie binnen. Natuurlijk een aantal bekenden, waaronder Jan en Meriam. Links en rechts een babbeltje, naar het toilet en op pad.
P1010892P1010891
P1010893

We lopen in een heel groot bosgebied. De paden zijn drassig. Na 6 tot 9 km een rust. De omgeving is mooi. Heide en water en bospaden in herfstkleuren. Ergens in de tocht moeten we met een klein veer het kanaal van Schoten naar Dessel over.

P1010895
Op een heel lang stuk loop ik alleen met Meriam. Een heel goed gesprek over voor ons belangrijke onderwerpen. Bij de Liereman sluiten we weer bij Jan en Jan aan. Samen stappen we onze laatste km’s. Afscheid nemen, elkaar bedanken en dan naar Jan en Annie. Samen eten. Tanken. Door een stortbui naar huis en dan je blog schrijven.