14 en 15-5 Nassauwandeling

14 en 15 mei Breda Nassautocht 40 en 30km

Omdat er binnenkort weer grotere tochten gaan komen, vinden Jeanne en ik, dat we weer eens een 40 moeten lopen. En ook 2 dagen achter elkaar lopen. De wandeltocht bij Wiego is daar ideaal voor.

Op 14-5 vertrekken Liza, Jeanne, Stan en ik voor 40km. Om 8 uur gaan we op stap. Gelijk het Mastbos in. Dan de Tripelenberg en dan een splitsing voor een extra lus. We nemen de verkeerde richting. Via Effen en Oudland en de Krabbenbossen en Overasebaan komen we bij Dennenlucht. Het is te vroeg voor koffie. Dan verder naar het splitsingspunt.

P1010235

Nu weer de papieren route i.p.v. de gpx. Eerst dwars door het bos naar de 7 heuveltjes. Het is voor 12 uur en daarom alleen koffie to go. Na een toiletbezoek weer verder. Richting Galder, dan de Mark over en langs de zuidrand van Ulvenhout naar Anneville. Even de A58 over en bij Geersbroek weer terug naar Ulvenhout. Dwars door het dorp, dan de Mark over en terug naar de start. Een drankje bij Moeke hebben we wel verdiend.

Dan nog een extra 10 km. Door het Mastbos naar Dennenlucht en weer terug. Het zit er op.

Op 15-5 gaan Jan en Annie ook mee. Ik doe mijn best vandaag alles wel goed te doen. Tot de splitsing hetzelfde traject. Vandaag wel de goede richting en weer terug naar het splitsingspunt. Tegen 12 uur zijn we bij de 7 heuveltjes. Deze keer wel koffie op het terras.

De rest van de route tot het eind is hetzelfde. Lopen met de groep is toch lastig. Het zij zo. De auto in en ieder weer naar huis