240326-Klundert

26-3-2024       ZWL Klundert  -           Terheijden       23km
 
Ik sta net na half 7 bij de bushalte Parklaan. Even later komt Jeanne ook. Te vroeg ook. We hebben er zin in. Dan de bus in naar Breda. In de Vincent van Goghstraat eruit. Even om de hoek kijken van een stukje jeugd in de Vestingstraat. De bus in naar Zevenbergen en dan naar Klundert. Bij begin koffie bij een heel creatieve benzinepomp.
 
Eerst lopen we een stuk over de stadswallen. Willem van Oranje is hier ook aan de slag geweest. Dan verlaten we Klundert en gaan de polder in naar industriepark Moerdijk. We worden mooi om de drukte heengeleid.
 
Hierna lopen we langzaam Zevenbergen in. In het centrum een stop bij bakker Bart. Koffie en worstenbrood. Dan lopen we Zevenbergen uit richting Zwartenberg. Na de brug via het talud naar Hills. Over de Zeedijk naar het gemaal en langs de Mark naar de A16.

Er wordt druk aan de dijken gebouwd. Bij den Elsacker buiten op het terras je boterhammen opeten onder een flauw zonnetje. Dan de Mark over via de parallelweg en dan de weg naar Terheijden in. Een verharde weg door een bijna lege wereld. Na een tijd rechtsaf naar de Laakdijk. Toen ik klein was, was dit een deel van mijn wereld. Na aankomt bij de kerk zoeken we de bus op en gaan via Breda NS en de 311 weer naar de Parklaan.
 
Op wat hoesten na, liep het prima. Ik ben blij met deze dag. Voor nu en voor de komende week.

IMG_1108IMG_1109IMG_1110