220430-Waalwijk-Geertruidenberg

Waalwijk          -           Geertruidenberg          24km
 
Vandaag een nieuw wandelpad; het Biesboschpad. Het begint voor ons in Waalwijk. In 169km loop je via Zwaluwe, Moerdijk, Dordrecht, Hank en dan weer naar Waalwijk. Een pad met korte reistijden. Belangrijke dingen in een tijd van verhuizen.
 
Om half 7 met de trein naar Tilburg en net na 8 uur staan we bij het busstation in Waalwijk. We zien de bordjes/stickers hangen en gaan gelijk op pad. We hebben nog geen koffie gehad. Bij bakker Bart in het winkelcentrum is er koffie en een toilet.

P1000572P1000573
 
We lopen door een parkje. Dan richting weg Tilburg-Waalwijk. Met een tunnel er onder door. Waalwijk verdwijnt en we lopen in alle rust in het buitengebied. Eerst een heel stuk halve zolenpad. Dan er vanaf langs beken en bomenrijen.
 
In Sprang-Capelle is alles versierd. 77 jaar bevrijdingsdag. Na Sprang-Capelle richting Waspik. Bij een kerk is het heel druk voor een begrafenis. Dan een stuk langs de Donge. Leuk om te merken, dat geografisch elementen op hun plaats vallen.

 
P1000574P1000575

Eerst de A59 onderdoor en de A27 overheen. We lopen in Raamsdonkveer. Dan richting Geertruidenberg. We drinken wat en nemen de bus terug naar Breda.
 
Lekker in het zonnetje in een mooi gebied. Het was ok.

Made in RapidWeaver